technews.bgОчаквана скоро актуализация на търсачката Google ще разбира по-добре смисъла на

...
technews.bgОчаквана скоро актуализация на търсачката Google ще разбира по-добре смисъла на
Коментари Харесай

Google ще разбира смисъла на цялата заявка за търсене

technews.bg

Очаквана скоро актуализация на търсачката  Гугъл ще схваща по-добре смисъла на цялата поръчка, а освен обособените думи, съобщи  Gizchina, базирайки се на информация от интернет компанията.

За да реализира това усъвършенстване, Гугъл е внедрила технология за машинно образование, която разрешава на търсачката да свърже обособените думи посред им и по-точно да намира стремежи резултат. Новата технология към този момент е минала сполучливо стадия на тестване, траял повече от година.

Анализирайки думите, които са преди и след основната дума, усъвършенстваният логаритъм се пробва да разбере смисъла на целия въпрос за търсене, като предлага подобаващи варианти за отговор.

Досега търсачката разбираше обособени думи. Това значи, че не е належащо да вършиме свястно предложение, с цел да постигнете мечтаните резултати. Просто въвеждате набор от думи, които са най-важни, и получавате подобаваща информация.

Често, само че не постоянно, този механизъм е задоволителен, с цел да намерите това, което търсите. С въвеждане на новата технология, резултатите от търсенето ще станат още по-точни и съответни на заложения въпрос.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР